Ιδιότητες

 
Ιδιότητες συνθετικών κουφωμάτων 
 
 
Θερμομόνωση
Τα συνθετικά κουφώματα αποκλείουν την συμπύκνωση υδρατμών στους υαλοπίνακες στην εσωτερική πλευρά του σπιτιού και πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις για θερμική μόνωση. 
 
 
 
Ηχομόνωση
Ο ενισχυμένος χάλυβας και η κατάλληλη διαλογή του υαλοπίνακα στα συνθετικά κουφώματα,   εξασφαλίζουν άριστη προστασία από τους θορύβους. 
 

 
Αντοχή σε έντονες καιρικές συνθήκες
Τα συνθετικά κουφώματα είναι ιδανικά για περιοχές με έντονες καιρικές συνθήκες γιατί δεν επηρεάζονται από αυτές και διατηρούν τις εξαίρετες ιδιότητες τους ακόμη και μετά από πολλά χρόνια χρήσης.  Ακόμα τα συνθετικά κουφώματα είναι κατάλληλα για κτίρια  κοντά στη θάλασσα που εκτίθενται σε ισχυρούς ανέμους, αλμύρα, δυνατές βροχές και έχουν 100% στεγανότητα. 
 

 
Ποικιλία σχεδίων
H ποικιλία σχεδίων των συνθετικών κουφωμάτων μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Τα συνθετικά κουφώματα μπορούν να εφαρμοστούν σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικά κτίρια, ξενοδοχεία, σχολεία, μοντέρνα συγκροτήματα γραφείων.
 
 
 
Δεν χρειάζονται συντήρηση
Τα συνθετικά κουφώματα  δεν χρειάζονται βάψιμο και αντιστέκονται στους τερμίτες. Η συντήρηση τους περιορίζεται σε απλό καθάρισμα και δεν περιλαμβάνει κανένα επιπλέον κόστος.
Τα συνθετικά κουφώματα έχουν ανθεκτικότητα, σταθερότητα αντοχή και το χρώμα τους παραμένει ανέπαφο.
   
Οικολογικό προϊόν
Ένα φύλλο φλαμουριάς είναι το σήμα κατατεθέν της σειράς GreenLine. Προέρχεται από ένα νέο προϊόν PVC ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Ένα ζωντανό και πάντα ανανεούμενο κομμάτι της φύσης που αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης της σειράς GreenLine.
 
Καλέστε μας για να συζητήσουμε πια είναι η καλύτερη λύση για τον δικό σας χώρο.