Ξύλινα κουφώματα

 
Ξύλινα κουφώματα
 
Στην Ελλάδα το ξύλο ως υλικό κατασκευής εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων είναι η πρώτη και για πολλά χρόνια η επικρατέστερη επιλογή για τους κατασκευαστές και τους χρήστες κτιρίων κατοικίας. Επιλέγεται συνήθως σε κτίρια κατοικίας για τη ζεστή και την παραδοσιακή του εμφάνιση. 
 
Τα ξύλινα κουφώματα ταιριάζουν εξαιρετικά σε κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες σε βουνό και θάλασσα.
 
Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων σε όλη την Πάρο με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. 
 
Αναλαμβάνουμε:
- Ξύλινες πόρτες εσωτερικές - εξωτερικές
- Μπαλκονόπορτες
- Παράθυρα
- Παντζούρια
 
 
Καλέστε μας για να συζητήσουμε πια είναι η καλύτερη λύση για τον δικό σας χώρο. 
 
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Roto και τα χρώματα που χρησιμοποιεί είναι οικολογικά (Adler - Sikkens).
 
Πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων 
   
Τα ξύλινα κουφώματα έχουν εξαιρετική θερμομόνωση. 
Στα studio ήχου χρησιμοποιούν ξύλινες επιφάνειες για την ηχομόνωση και αυτό γιατί τα ξύλινα κουφώματα έχουν εξαιρετική ηχομόνωση.
Το ξύλο είναι από τα λίγα υλικά που μπορεί να αντεπεξέλθει σε τόσο δύσκολες  συνθήκες όπως αυτές της θάλασσας. Το ξύλο δεν υφίσταται ανοδίωση, δεν πολυμερίζεται και γενικότερα είναι το ποιο αξιόπιστο υλικό για  χρήση σε περιβάλλον κοντά στην θάλασσα.
Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των ξύλινων κουφωμάτων είναι ότι μπορούν εύκολα να συντηρηθούν και να γίνουν σαν καινούρια. 
Είναι εύκολο στην επεξεργασία του, έχει τη δυνατότητά να δουλεύεται ακόμη και με περιορισμένα τεχνικά μέσα.
Το ξύλο είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, ανανεώσιμο, ανακυκλώσιμο και πλήρως βιοδιασπώμενο.
Τα ξύλινα κουφώματα βάφονται με οικολογικά χρώματα νερού, που τους παρέχουν πολύ μεγάλο χρόνο ζωής,  δεν απαιτούν μεγάλη περιποίηση και σε περίπτωση φθοράς μπορεί πολύ εύκολα να επισκευαστεί. Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε όποιο χρώμα εσείς θέλετε για τα κουφώματα σας ακόμα και διχρωμία (δηλαδή άλλο χρώμα στο εσωτερικό των κουφωμάτων και άλλο χρώμα στο εξωτερικό τους).